Selecteer een pagina

Bourgondie

Bourgondië, gelegen in het idyllische Warmond, heet gasten van harte welkom voor een onvergetelijke culinaire reis. Dit charmante restaurant biedt een divers menu dat elk moment van de dag omtovert tot een smaakvol avontuur. Vanochtend begroet het gasten met heerlijke cappuccino’s en knapperige croissants, terwijl de avonden worden verfraaid met weelderige borrelplanken en uitstekende wijnselecties, samen met verfrissende biertjes. Het delen van gerechten staat centraal op hun menu, waardoor gezelschappen kunnen genieten van een rijke verscheidenheid aan smaken.

Midden in het betoverende Warmond aan de Kaag fungeert Bourgondië als de perfecte tussenstop voor degenen die de Kagerplassen willen verkennen per boot, willen zeilen of gewoon willen ontspannen na een dag vol fietsavonturen. De menukaart biedt de keuze uit heerlijke lunches en diners, compleet met uitstekende wijnen om de ervaring te vervolmaken.

Bourgondië is niet zomaar een restaurant; het is een oase waar het goede leven wordt gevierd in een gastvrije en hartelijke ambiance. Gasten kunnen zich verheugen op voortreffelijke gerechten en een attente service in een sfeervolle omgeving. Bourgondië nodigt u uit om langs te komen en uzelf te trakteren op een culinair feest. Zien ze u binnenkort bij Bourgondië?

Privé gelegenheden? Neem contact op via info@bourgondiewarmond.nl voor meer informatie over het afhuren van Bourgondië, reserveringen voor grotere groepen en evenementen. Het team staat klaar om speciale gelegenheden extra bijzonder te maken.

Dorpsstraat 82a, 2361AV Warmond
info@bourgondiewarmond.nl
071-2401989